Sağlık Bakanlığı KPSS’siz personel alacak

Sağlık Bakanlığı KPSS’siz personel alacak
Sağlık Bakanlığı KPSS’siz personel alacak. Başvurular 22 Şubat 2022 bitimine kadar yapılacak.

Bakanlık kendi bünyesine istihdam etmek üzere proje kapsamında danışman alacak. Kurum tarafından sunulan kılavuza göre KPSS’siz personel alımı başvurularını 22 Şubat 2022 tarihi bitimine kadar yapacak. Sağlık Bakanlığı proje düzenlenmesi üzere tercüman alımı yapılıyor. Çalışacak aday tercümanlık yapacak olup ileri seviye İngilizce bilip tercümanlık yapılacaktır. İngilizceden Türkçeye-Türkçeden İngilizceye çevirimler yapabilecek nitelikte aday alınacaktır.

Personel Alımı Başvuru Şartları

Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık, İngilizce dalından herhangi bir dalından mezun olmak.

Duyuru tarihi itibari ile 5 yıl içinde yada 3 yıl önce içerisinde yapılan YDS’den minimum 85 puan türü alması gerekiyor.

Uluslararası geçerliliği olan belgeyi bulundurmak, TOEFL, IELTS İngilizce alanından mezun olan kişinin not ortalaması 3.00’ üstünde almış olması ve belgeye dayandırarak bulundurması gerekmektedir.

Adayların uluslararası YDS ’puan geçerliliğine sahip adaylar bir belge şartı aranmaz. Ardıl çeviri işlerinde en az 2 deneyim sahibi olmak.

Sefer engeli taşımamak.

22 Şubat 2022/ 18.00 tarihine kadar başvurularını yapılması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Genel müdürlük satınalma Birimi Üniversite Mah. Dumlu pınar Bulvarı 6001. Cadde no.9 adresine başvuru yapılacak.