Ali Koç'u çok kızdıracak! Mesut Özil'in yeni işi belli oldu

Ali Koç'u çok kızdıracak! Mesut Özil'in yeni işi belli oldu
Fenerbahçe'de sakatlığını öne sürerek sık sık takımı yalnız bırakan Mesut Özil, ticarette ise yeni bir işe daha girişti

Fenerbahçe''nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Mesut Özil, sık sık sakatlığını öne sürerek takımdaki yerini alamıyor. Ancak ticarette işlerini büyütmeye devam ediyor. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Fenerbahçe Televizyonu''ndaki bir açıklamasında  Mesut Özil’in ticari işlerine ara vererek futboluna odaklanmasını istemişti. 

Ancak Mesut Özil''in bir çok sektördeki iş ortaklığına bir yenisini daha eklediği ortaya çıktı.

İngiltere''de The Sun gazetesine konuşan Mesut Özil''in menajeri Erkut Söğüt, “Mesut, Düsseldorf’ta özel olarak inşa edilmiş bir eğitim tesisi ile kendi espor takımını kurdu ve şimdi kendi futbol kramponunu piyasaya sürecek. Ayakkabılarını şirketin Jakarta yakınlarındaki Endonezya merkezinde üretecek" dedi.

Gazetedeki habere göre Söğüt, "Mesut, M10 kramponlarının tasarımı dahil her aşamasında yer aldı. Satılan her çift krampondan para kazanacak. Başlangıçta Güneydoğu Asya’da 14 ülkede satılacak. Avrupa’da ve ardından dünya çapında satmak için görüşmeler devam ediyor. Adidas, Nike ve Puma’yı yakalamak istiyoruz. Onların markalarını tanıtmak yerine kendi markasını yarattı. Kramponların fiyatları 22 ile 225 Sterlin arasında değişecek” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler