Samast'la ilgili skandal görüntüler ortaya çıktı

Samast'la ilgili skandal görüntüler ortaya çıktı
Hrant Dink suikastinden 9 yıl sonra olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Son görüntüler, tetikçi Ogün Samast’ın, yakalandıktan sonra götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin çay ocağında yaşananları gösteriyor.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in ölümüyle ilgili yeni bilgi ve görüntüler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Haber kanalı 24, Hrant Dink suikastiyle ilgili çarpıcı görüntülere ulaştı. 9 yıldır gizlenen ve 24 haber merkezinin ulaştığı görüntülerde, tetikçi Ogün Samast’ın, yakalandıktan sonra götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin çay ocağında yaşananlar yer alıyor.

Dink'in vurulma anını izletiyorlar

Tetikçi Samast, Samsun Terörle Mücadele'de bir kahraman gibi ağırlanıyor. Yanındaki kişiler, Samast'ın "güzel bir poz" vermesini istiyor. Bu sırada Samast'ın yanındaki jandarma görevlisine bir telefon geliyor. Telefona cevap veren görevli "Ramazan Abi olabilir mi?" diyor. Aynı kişiler, Samast'a bir video izletiyor. 

Samast, olay anını "Gittim, bekledim kapısının önünde. 2-3 gün pusuya yattım, çıkardım silahımı, vurdum" diyerek anlatıyor. 

Poz veren polisler ihraç edildi

Samast'la birlikte poz veren iki polis şefi, terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında önce açığa alındı, ardından meslekten ihraç edildi.

Sanık subayların keşfi

Önceki günlerde ise A Haber, cinayetin işlendiği güne ait görüntülere ulaşmıştı. Görüntülerde, Dink'in öldürülmesinin öncesinde bölgede sivil giyimli rütbeli askerlerin keşif yaptığı görülüyor. Çünkü subaylar cinayetin işlendiği yerde keşif yaparken güvenlik kameralarına takılıyor.

Dink suikasti soruşturması devam ediyor.