Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle UEFA TV şifresiz Exxen canlı yayın izle

Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle UEFA TV şifresiz Exxen canlı yayın izle
2021 2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izlemek için taraftarlar arayış içerisinde. Temsilcimiz Beşiktaş’ın 4. torbada yer alacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayın ile UEFA TV ve Exxen’de.

Tek temsilcimiz olan Beşiktaş’ın yer alacağı 2021 2022 Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı yayınla UEFA TV ve Exxen kanalları üzerinden futbolseverler ile buluşuyor. 26 Ağustos 2021 Perşembe akşamında saat 19.00’da İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Şampiyonlar Ligi kura çekimi UEFA TV ve Exxen kanallarından canlı yayınlanıyor.

Şampiyonlar Ligi grup maçları 14-15 Eylül 2021 tarihlerinde başlayıp 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde sona eriyor. Beşiktaş’ın 4. torbadan katılacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesinde gruplarda oldukça zorlu maçlar futbolseverleri bekliyor.

1. TORBA

Chelsea

Villarreal

Atletico Madrid

Manchester City

Bayern Münih

Inter

Lille

Sporting Lizbon

2. TORBA

Real Madrid

Barcelona

Juventus

Manchester United

PSG

Liverpool

Sevilla

Borussia Dortmund

3. TORBA

Porto

Ajax

Shaktar Donetsk

RB Leipzig

Salzburg

Benfica

Atalanta

Zenit

4. TORBA

Beşiktaş

Dinamo Kiev

Sheriff Tiraspol

Club Brugge

Young Boys

Milan

Malmö

Wolfsburg

UEFA TV NASIL İZLENİR?

UEFA''nın resmi internet sitesi üzerinden yayın yapan UEFA TV’ye ulaşmak oldukça mümkündür. Şampiyonlar Ligi kura çekimini futbol severler internet üzerinden UEFA’nın resmi internet sitesinden izleyebilirler.

EXXEN ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acunn Medya’nın yeni yatırımı Exxen, rakipleri Netflix, Phu TV gibi bir platform. Exxen, dizi ve filmlerin izlenebileceği internet TV kanalı olarak tarif edilebilir. Platform benzerleri gibi aylık üyelik ücreti ile izlenebiliyor. Reklamlı ve reklamsız olmak üzere 2 ücretli üyelik seçeneği var.

Exxen sitesinde üyelik açarken 7 günlük ücretsiz deneme veriliyor. Sürenin sonunda platformu kullanmaya devam etmek için “Reklam Var” ya da “Reklam Yok” seçeneklerinden birini tercih ederek ücretli üyeliğe geçmeniz gerekiyor.

Reklamlı paket 9.99 TL, reklamsız paket ise 19.99 TL. İlk seçenekte tüm Exxen içeriklerine erişim bulunuyor ancak normal TV kanallarındaki gibi reklamlı bir deneyim sunuluyor. Ayrıca ‘indirme’ erişiminiz bulunmuyor. İkinci seçenek ise reklamsız bir deneyim ‘indirme’ seçeneği bulunuyor.

İlgili Haberler