Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan edeceği maç kapalı gişe! 5 dakikada tükendi

Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan edeceği maç kapalı gişe! 5 dakikada tükendi
Süper Lig'in 35.haftasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek Trabzonspor'da maçın biletleri satışa çıktığı gibi tükendi.

Trabzonspor''un Spor Toto Süper Lig''in 35. haftasında 30 Nisan Cumartesi günü sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktıktan kısa süre sonra bitti.

Trabzonspor Kulübünün, Fraport TAV Antalyaspor maçı biletlerinin saat 13.00''te satışa sunulacağını açıklamasının ardından bekleyişe başlayan bordo-mavili taraftarlar, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı''ndaki bilet satış gişesinde yoğunluk oluşturdu.

Yaklaşık 50 metrelik kuyruk oluşturan taraftarlara, maç biletlerinin satışa sunulmasından 5 dakika sonra biletlerin tükendiği bilgisi verildi.

Bunun üzerine taraftarların internet üzerinden bilet almaya çalıştıkları ve çevresindekilerden yardım istedikleri görüldü.

Bu arada, Passolig engelli kartı bulunan ve maça ücretsiz girecek olan taraftarlar da yapılan isim listesi ile kendilerine ayrılan gişeden biletlerini aldı.

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Sürmene ilçesinden gelen Orhan Ateş, yıllardan beri Trabzonspor''u desteklediğini belirterek, "Çok heyecanlıyız. Biletleri bekliyoruz, bilet alacağız. 1976''dan beri Trabzonspor''un şampiyonluklarını gördüm. O günden bugüne Trabzonspor''un peşindeyiz, bizim gururumuz, heyecanlıyız, çok özlediğimiz bir şampiyonluk. Sabah namazından beri bilet almak için bekliyoruz." dedi.

"İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Sadece şampiyon olacağı için değil her zaman Trabzonspor''u desteklediğini dile getiren bedensel engelli Fatma Büşra Çiçek de bordo-mavili takım için bilet gişesinde daima beklediklerini söyledi. Çiçek, sabah 07.00''den itibaren bilet almak için beklediğini anlatarak, "Biz 7''den 70''e değil daha anne karnından başlayıp mezara kadar da bu sevgiyi yaşıyoruz. Şu an gerçekten tüylerim diken diken, ne diyeceğimi de bilmiyorum. Hayırlısıyla inşallah bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

İlgili Haberler