Samsun'da fide kenevir yakalandı

Samsun'da fide kenevir yakalandı
Samsun'da jandarma ekipleri zehir tacirlerine ağır darbe indirdi. Yapılan uyuşturucu baskınlarında 22 şüpheli gözaltına alınırken, kenevir bitkisi, uyuşturucu hap, esrar, sigara incil ve metal sanduka da ele geçirildi.

 

İHA''nın haberine göre, Samsun''da jandarma ekipleri aldıkları istihbarat bilgileri sonucu uyuşturu tacirlerine ağır bir darbe indirmek için harekete geçti. 
Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı''nca yapılan çalışmalar neticesinde 2-15 Mayıs tarihleri arasında toplam 16 uyuşturucu olayında 22 şüpheli şahıs gözaltına alındı. 

Olaylarda 760 bin 443 kök kenevir bitkisi, 23 adet sentetik uyuşturucu ecza hap, 73 gram kubar esrar, 740 adet kaçak sigara, 1 adet deri üzerinde yazılmış İncil ve metal sanduka ele geçirildi. Zanlılar ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

Sumsun''da uyuşturucuya geçit vermeyeceklerini belirten jandarma yetkilileri "Biz zehir tacirlerine darbe üstüne darbe indirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. En ufak bir ihbar bile bizler için çok önemli" dediler.