Sancaktepe'de 'kundak' şüphesi!

Sancaktepe'de 'kundak'  şüphesi!
İstanbul Sancaktepe'de bir oto yıkamacıda yangın çıktı. Yangında tamamen yanan iş yerinde içeride bulunan 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları ile söndürülen yangında polis kundaklama şüphesi üzerinde duruyor.

İş yerinden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. İş yerinin alev alev yandığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

ALEVLER İÇİNDE MAHSUR KALDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken içeride mahsur kalan 1 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ 

Polis ekipleri yangın çıkan oto yıkamacının etrafında geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ve polis ekipleri yaptıkları incelemede iş yerini kundaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde yangın tamamen söndürülürken iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

sancaktepede-1-kisinin-yaralandigi-yanginda-kundaklama-suphesi-8274-dhaphoto1.jpgsancaktepede-1-kisinin-yaralandigi-yanginda-kundaklama-suphesi-8274-dhaphoto2.jpgsancaktepede-1-kisinin-yaralandigi-yanginda-kundaklama-suphesi-8274-dhaphoto5.jpgsancaktepede-1-kisinin-yaralandigi-yanginda-kundaklama-suphesi-8274-dhaphoto7.jpgsancaktepede-1-kisinin-yaralandigi-yanginda-kundaklama-suphesi-8274-dhaphoto11.jpgsancaktepede-1-kisinin-yaralandigi-yanginda-kundaklama-suphesi-8274-dhaphoto14.jpgsancaktepede-1-kisinin-yaralandigi-yanginda-kundaklama-suphesi-8274-dhaphoto12.jpg

DHA

İlgili Haberler