Şanlıurfa Belediyesi’nden Squid Game çıkışı

Şanlıurfa Belediyesi’nden Squid Game çıkışı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara Güney Kore dizisi Squid Game temalı kartlar dağıttı. Akılcı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürü Osman Ali Polat açıkladı.

Sosyal medyaya düşen konu hakkında Medyascope’a konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akılcı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürü Osman Ali Polat, kartların belediye tarafından dağıtıldığını doğrularken, şu ana kadar toplam 2 bin adet kart dağıtıldığını ve amacın popüler bir dizi vasıtasıyla gençlerin ilgisini çekerek, verdikleri çeşitli eğitimlerden haberdar etmek olduğunu söyledi.

“PR YAPMAK İÇİN ORGANİZE ETTİK”

Polat, kartların hazırlanma amacını şöyle anlattı: “Güncelliği yakalamak adına gençler arasında çok izlenen ve güzel etkileşim alan diziyi kullanarak gençlere erişmek, grafik, girişimcilik ve teknoloji konularında verdiğimiz eğitimleri tanıtmak, başkanın PR’ını yapmak ve belediyenin tanıtımı için organize ettik.”

“GENÇLER OLUMLU TEPKİ VERDİ”

Kartlardan 2 bin adet dağıtıldığını ve belediyenin organize ettiği bir konser çıkışında gençlere elden verildiğini belirten Polat, bazı gençlerin tebessümle karşıladığını, bazılarının ise ne olduğunu anlamadığını aktardı. Polat, gençlerin tanıtım kampanyalarına olumlu tepki verdiğini de söyledi.