Saray'dan AKP Milletvekillerine MHP ve BBP talimatı

Saray'dan AKP Milletvekillerine MHP ve BBP talimatı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP'li milletvekillerini toplayarak BBP ve MHP konusunda dikkat çeken talimatlar verdiği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’li milletvekilleriyle yaptığı toplantıda  MHP ve BBP uyarısı yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basına kapalı olarak AKP''li milletvekilleriyle yaptığı toplantının detaylarını Milliyet’ten Önder Yılmaz paylaştı. 

Yılmaz''ın kulis haberine göre Erdoğan, Cumhur İttifakı’na bağlı MHP ve BBP konusunda parti vekillerini sert sözlerle uyardı.

ERDOĞAN’NDAN MHP VE BBP TALİMATI

Çok konuşulacak toplantının detaylarını paylaşan gazeteci Önder Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Partili vekillere MHP’ye, BBP’ye karşı olabildiğince olumlu olun talimatını verdiğini ileri sürdü. 

Kulis habere göre Erdoğan toplantıda   "Cumhur İttifakı çok değerlidir ve korunması gerekir. MHP''ye yönelik tepkiler, yaklaşımları asla kabul etmiyoruz. MHP’ye, BBP’ye karşı olabildiğince olumlu olun. Bunlar bizim bileşenlerimizdir. İlişkileriniz güzel olsun. Beraber yol arkadaşlığı yapıyoruz. Cumhur İttifakı''nı güçlendirmeliyiz. Sakın olumsuz şeyler söylemeyin. Muhalefet nifak çıkarmak için her şeyi yapıyor. Biz onlar gibi değiliz. Azami müştereklerimiz var. Ülkemiz için gayret sarf ediyoruz. Onların içinde ise fikri beraberlik bile yok, yıkım için bir araya gelmiş bir ekip. Biz inşa için bir aradayız, onlar imha için. Dolayısıyla bizim daha çok çalışmamız lazım." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler