YENİÇAĞ’ın Erdoğan kulisini Karamollaoğlu’na gelen bilgi doğruladı. Erdoğan'ın yerine kim hazırlanıyor

YENİÇAĞ’ın Erdoğan kulisini Karamollaoğlu’na gelen bilgi doğruladı. Erdoğan'ın yerine kim hazırlanıyor
Yeniçağ TV’deki 25. Saat programının dünkü bölümünde gazeteci yazar Fatih Ergin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki iddiası gündem yarattı. SP lideri Karamollaoğlu da canlı yayında açıkladığı bilgiyle Ergin’in kulisini doğruladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Habertürk ekranlarında Hülya Hökenek''in sunduğu programda Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Karamollaoğlu, Erdoğan’ın kaybetme ihtimali olduğu takdirde başka bir ismi aday göstereceğini ifade etti.

Karamollaoğlu şunları söyledi; “Sayın Bahçeli Sayın Erdoğan''ı ''bu benim adayım'' dedi. Sayın Cumhurbaşkanı bugüne kadar ''ben adayım'' dedi mi?
Tayyip Bey, seçime kadar gözlemleyecek, kaybetme ihtimali güçlü olduğu takdirde başka bir adayı gösterecek. Kendisi kaybetmiş olmayacak, başka aday kaybedecek, bu söyleniyor. Doğru mudur bilemem. “

İLK KEZ YENİÇAĞ TV’DE AÇIKLANMIŞTI: ERDOĞAN’IN YERİNE KİM HAZIRLANIYOR
Yeniçağ TV’de her Cuma ekrana gelen 25. Saat programında gazeteci yazar Fatih Ergin Erdoğan’ın adaylığı ile ilgili Saray’daki son gelişmeleri aktararak gündem yaratacak bir açıklamada bulunmuştu.

Kübra Çelebi’ye açıklamalarda bulunan gazeteci yazar Fatih Ergin,

Ergin, “Cumhur İttifakı’nın adayı kim olacak?” olacak sorusunun bir süredir Saray’da bir tartışıldığını belirterek şunları ifadeleri kullanmıştı;

“Erdoğan’ın yerine hangi isimler aday olursa ne oy alır bu araştırılıyor şu an iktidar tarafından. Ve bir rapor halinde Erdoğan’a sunulacak. Bu Erdoğan’ın yaptırdığı bir çalışma mı yoksa AKP içerisinde güç mücadelesinin bir yansıması onu bilmiyorum.”

İlgili Haberler