Savaşçı son bölüm ve 56. bölüm fragmanı

Savaşçı son bölüm ve 56. bölüm fragmanı
Savaşçı 55. bölüm bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Hemen ardından ise Savaşçı 56. bölüm fragmanı yayınlanacak mı? diziseverleri merakla bekliyor. Son bölümde Türk askerleri Amerikan askerlerine meydan okudu. İşte detaylar...

Savaşçı bu akşam 55. son bölümü yayınlanacak. Büyük bir heyecanla yeni bölümleri takip edilen Savaşçı'nın son bölümünde Haydar uğradığı işkence sonrası ölüm kalım savaşı veriyor. Ailesi, arkadaşları adeta yıkılıyor. Karon ise şeytani planını devreye sokuyor. Hazar Karon’a Türklerin amerikan engelini aştığını söylüyor. Kopuz Albay tüm cesaretini-gücünü ortaya koyarak Amerikan askerlerine meydan okuyor. Peki Savaşçı 56. bölüm fragmanı yayınlanacak mı?

SAVAŞÇI 56. BÖLÜM FRAGMANI

Dizinin bu akşam 55. bölümü yayınlanmasının hemen ardından 56. bölüm fragmanı da gelmesi bekleniyor. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde olacaktır.
screenshot_13.png

SAVAŞÇI SON BÖLÜM NE OLDU

Karon’un gönderdiği para Kaan Bozok’un eline geçer. Bu arada Kutalmış Paşa ile telefonda görüşen Karon, Yörük Haydar’ın kaçırılacağını ima eder. Yörük Haydar’a saldıran Lazar’ın adamları bir türlü onu etkisiz hale getirememişlerdir. Lazar sonunda Haydar’a bir iğne yapar ve onu ele geçirirler. Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa, karargaha gelir. Haydar Yüzbaşı ile ilgili son durumu öğrenirler. Haydar Yüzbaşıdan haber yoktur. Haydar’ın eşi ve çocuğunu karargahta korumaya alırlar.
Yörük Haydar, Lazar ve adamlarının aracında bilinmeyen bir yere götürülür. Yolda kendine gelen Haydar ellerinden kaçmaya çalışsa da aynı iğneden yapılınca yine kendinden geçer. Çiğdem Teğmen, Kopuz Albay’a Yörük Haydar’ın eşine ne söylemesi gerektiğini sorduğunda, “Yörük Haydar’ı bulmaya Kılıç Timi’in gittiğini, “Kılıç Timi bir umut mu yoksa değil mi” der. Çiğdem Teğmen anladığını söyler ve arkadaşlarına katılır.