Savcı Sayan’ın iki yeğeni daha belediyede çalışıyor iddiası

Savcı Sayan’ın iki yeğeni daha belediyede çalışıyor iddiası
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın belediyede aile saltanatı kurduğu ortaya çıktı. Gazeteci İsmail Saymaz ve Metin Cihan, Sayan’ın iki yeğeninin daha belediyede çalıştığını söyledi.

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yeğeni İbrahim Sayan’ı özel kalemi olarak işe aldığını Twitter hesabından paylaşan Gazeteci İsmail Saymaz, konu ile ilgili yeni paylaşımlar yaptı.

Saymaz’ın paylaşımlarına yanıt veren Metin Cihan ise Sayan’ın başka bir yeğeninin daha belediyede çalıştığını söyledi.

Cihan, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yeğeni Casim Kaya2nın Mali Hizmetler Müdür Vekili olarak görev yaptığını söyledi.

Twitter hesabından İsmail Saymaz’ın paylaşımının altına yorum yapan Metin Cihan “İsim benzerliği olduğunu umuyorum. Savcı Sayan. Teyit eder misiniz? Belediyede başka yeğen yok değil mi?” ifadelerini kullandı.

metin.png

SAVCI SAYAN’IN AVUKATINDAN YANIT

Gazeteci İsmail Saymaz, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın, yeğeni İbrahim Sayan’ı özel kalemi olarak işe aldığını söylemişti. Saymaz, Sayan2ın avukatı Taylan Sayan’ın kendisine yanıt verdiğini ve “Özel kalem müdürü, aynı zamanda başkan yardımcısı olan Ahmet Tunç’tur. İbrahim Sayan, özel kalem çalışanıdır. Belediye binası sıkışık olduğu için Tunç ve Sayan aynı odayı kullanıyor. İsimleri karıştırmış olabilirler” dediğini aktardı. Saymaz ayrıca, söz konusu avukatın da Savcı Sayan’ın yeğeni olduğunu ve Google’da Ağrı Belediyesi çalışanı olarak görüldüğünü belirtti.

Gazeteci İsmail Saymaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Savcı Sayan’ın avukatı Taylan Sayan, bana şu bilgileri verdi: “Özel kalem müdürü, aynı zamanda başkan yardımcısı olan Ahmet Tunç’tur. İbrahim Sayan, özel kalem çalışanıdır. Belediye binası sıkışık olduğu için Tunç ve Sayan aynı odayı kullanıyor. İsimleri karıştırmış olabilirler.” Bu arada, Avukat Taylan Sayan da Savcı Sayan’ın yeğeni.

Savcı Sayan’ın avukatı Taylan Sayan’ın adı google hafızasında Ağrı Belediyesi çalışanı olarak görünüyor. Belli ki kaldırılmış. Avukat Taylan Sayan, kişisel Facebook hesabında belediyenin yol çalışmalarını duyuruyor. Avukat Sayan’a sordum. “Belediyede çalışmıyorum” dedi. İlginç..

Beni “Savcı Sayan’ın yeğeni İbrahim özel kalem müdürü değil” diye arayan Taylan Sayan, meğer Ağrı Belediyesi’nde hukuk işleri müdür vekiliymiş. Halbuki bana “belediyede çalışmıyorum” demişti. Ayıp artık! Ağrı Belediyesi’nde Sayan’gillerden bir tek Seda Sayan çalışmıyor.”

saymaz1-004.pngsaymaz2-003.pngsaymaz3-001.pngsaymaz4.png

İlgili Haberler