Seçimleri kaybeden Trump'a bir şok daha. Eski yardımcısı açıkladı

Seçimleri kaybeden Trump'a bir şok daha. Eski yardımcısı açıkladı
Amerika’da başkanlığı Demokratlara kaptıran Donald Trump ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Başkan Trump'ın eski yardımcısı Omarosa Manigault Newman, bir süreden bu yana Trump ile boşanma planları yapan Melenia Trump’ın kısa süre içerisinde harekete geçeceğini söyledi.

Amerika’da Biden’in başkan seçilmesinin ardından gözler Trump’a çevrilmişti. Seçim sonuçlarını kabul etmeyen Trump, beysbol oynarken objektiflere yansıdı. Trump ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Milliyet’te yer alan habere göre Donald Trump'ın başı, kasım ayında beklenmedik bir şekilde istifa eden danışmanı Omarosa Manigault Newman'ın açıklaması ile ağrıyacak.

"EMİR KULU GİBİ GÖRÜYOR" 

Newman, Trump'ın seçimi kaybetmesiyle birlikte karısı Melenia'nın artık boşanma davası açmak için geri sayıma başladığını söyledi.

Omarosa, Trump'ın ve Melenia'nın evliliklerinin çok tuhaf bir evlilik olduğunu ve Trump'ın Melenia'yı eşten çok bir emir kulu gibi gördüğünü söyledi.

Omarosa şöyle konuştu:

"Bu evlilik hakkında yorum yaparken çok dikkatli davranıyorum çünkü kapalı kapılar ardında neler olduğunu bilseniz başınız döner.

Ben Trump ve Melenia çiftini ilk görüşmeye başladıklarından bu yana tanıyorum. 17 yıllık ilişkilerinde Trump ve eşi bazen birbirlerini çok sevdiler.

Ancak bazen de Trump eşine tam olarak köle muamelesi yaptı. Birçok kez medya önünde Melenia'nın Trump'ın elini tutmak istememesi de evlilikleri hakkında ipucu veriyordu"

Kaynak: Milliyet