Uzun süre bayatlamayan ekmek

Uzun süre bayatlamayan ekmek
Uzun süre bayatlamayan ekmek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Araban Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Durmuşali Söyler, “Bayatlamayan Rüşeym Destek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Araban Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Durmuşali Söyler, “Bayatlamayan Rüşeym Destekli Ekmek” çalışmasıyla vitamin açısından zengin ve uzun süre tazeliğini koruyan ekmek üretti. Söyler, “Ekmeğin tat, lezzet ve aroması oldukça iyi, protein değeri ise yüksek. Tuz içeriği düşük olan ekmek yeteri kadar da kepek içeriyor. Vitamin ve mineral maddeleri açısından zengindir. üretiminde maya olarak ekşitilmiş hamur kullandığım ekmek Rüşeym takviyelidir” diye konuştu.