Sedat Peker kimlere “konuşurum” mesajı gönderdi. Bu fotoğrafın sırrını Eski Bakan Tantan açıkladı

Sedat Peker kimlere “konuşurum” mesajı gönderdi. Bu fotoğrafın sırrını Eski Bakan Tantan açıkladı
Sedat Peker’in sosyal medya hesabından yayınladığı videonun sırrını İçişleri eski Bakanı Saadettin Tantan açıkladı. Tantan, “Mesajının sahibi ona kim koruma polisi vermişse, Beykoz ormanlarında o konutu kim vermiş, kim izin vermişse tehdit onadır” ifadelerini kullandı.

OdaTV’de yer alan habere göre, İçişleri eski Bakanı Saadettin Tantan, "organize suç örgütü" olduğuna yönelik düzenlenen operasyonun ardından Sedat Peker’in yayınladığı videonun şifrelerini açıkladı.

Peker''in açıklamasındaki "Kendisine saygı duyduğum bazı devlet büyüklerim yapılan haksızlığın farkındayız. Nisan ayında ülkede bir çok değişikliğin olacağını ve benim Türkiye''ye davet edileceğim söylendi" sözlerine değinen Tantan "Siyasetçinin kirli ve kimliksiz hergün fotoğraflarda ortaya çıkıyor. Tabii onlar siyasetçilerle iç içe oldukları için bildikleri şeyler vardır" ifadelerini kullandı.

Peker''in videosunda bulunan ''Omerta: Suskunluk Yasası'' kitabı ve 3 zarf ile "Konuşurum" tehdidinde bulunduğu iddialarıyla ilgili ise Tantan "Herhalde kendisi de onu ifade ediyor. Mesajının sahibi ise ona kim koruma polisi vermişse, Beykoz ormanlarında o konutu kim vermiş, kim izin vermişse tehdit onadır, başkasına değil" yorumunda bulundu.

 

İlgili Haberler