Sedat Peker videoları IMDb’de de birinciliğe oturdu

Sedat Peker videoları IMDb’de de birinciliğe oturdu
Sedat Peker’in Türkiye’nin ve dünyanın gündemine oturan videoları IMDb listesine de girdi. YouTube’de ve sosyal medyada izlenme rekorları kıran videolar milyonlarca dizi, film ve belgeseli geride bırakarak IMDb listelerinde de zirveye oturdu.

YouTuber dünyası şaşkın listeler alt üst oldu

Sedat Peker’in videoları küresel film ve dizi derecelendirme veri tabanı Internet Movie Database''e (IMDb) listelerinde zirveye oturdu.

“Sedat Peker vs AK Parti” başlığı ile listeye giren videolar kullanıcılardan en yüksek puanı aldı. Sitede Peker’in videoları için “Hükümetle derin bağlantıları olan bir mafya lideri görevden alınır ve evi basılır. Şimdi de mafya ile hükümet arasındaki karanlık bağlantıları açığa çıkararak kendisine yanlış yapılanlardan intikam almak istiyor.” açıklamasına yer verildi.

IMDb''deki sayfadaki videolar, 6 bin oylama ve ortalama 9,3 puanla IMDb''nin En İyi Diziler listesine 8. sıradan girdi. Videolar daha sonra birinci sıraya yükseldi.

Sitede bazı IMDb kullanıcılarının yazdığı yorumlarda, ''en çılgın film'' ve ''en iyi mafya dizisi'' gibi yorumlar da yer alıyor.

Sedat Peker''in YouTube''da yayınladığı videoların toplam izlenme sayısı 25 milyonu geçti. YouTube, 5.8 milyon izlenen altıncı videosunun ardından Peker''in hesabına ''onay işareti'' vermişti.

 

İlgili Haberler