Sedat Peker'den Ağar'ı kızdıracak Ezgi Mola paylaşımı

Sedat Peker'den Ağar'ı kızdıracak Ezgi Mola paylaşımı
Ünlü sanatçı Ezgi Mola'nın cinsel saldırı suçundan yargılanan Musa Orhan'a Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davaya Sedat Peker tepki gösterdi. Peker, şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Yeldana Kaharman'ı örnek göstererek Mola'ya açılan dava için "insanlığın ve vicdanın bittiği andır." dedi.

Geçen yıl Batman''da intihar eden İpek Er''e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan''a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola''ya dava açılmıştı. Mola''nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek oldu.

Hakkında Organize suç örgütü liderliği soruşturması başlatılan, konuya dair bir paylaşımda bulundu. Peker, şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Yeldana Kaharman''ı örnek gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Peker, paylaşımında, "Akp milletvekili tolga ağar tarafından tecavüze uğrayıp sonrada öldürülen Yeldana Kaharman Hanımın çelişkili adli tıp raporuna rağmen soruşturma açılmazken başka tecavüzcülere karşı laf söyleyen Ezgi Mola hanımefendiye dava açılması insanlığın ve vicdanın bittiği andır." ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler