Danilo Şef MasterChef’ten sessizce ayrılmıştı. Nedeni belli oldu

Danilo Şef MasterChef’ten sessizce ayrılmıştı. Nedeni belli oldu
MasterChef'te Şef Danilo Zanna'nın programı aniden terk etmesinin nedeni belli oldu.

TV 8 ekranlarına gelen yemek yarışması programı MasterChef’te son dakika gelişmesi yaşanmış, jüri üyelerinden Danilo Zanna, programı sessizce terk etmişti.

İzleyiciler arasında bu durum merak konusu olurken, programın bir diğer jüri üyesi Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, "Danilo Şef çok özel bir durumundan dolayı gitmek zorunda kaldı. Somer Şef ile beraber biz devam ediyoruz. Herhangi kötü bir durum yok" ifadelerini kullanmıştı.

GERÇEK NEDEN BELLİ OLDU

Hürriyet''te yer alan habere göre, MasterChef''te yaşanan bu durumun ardından alınan bilgilere göre Danilo Şef''e gelen haber annesinin rahatsızlandığı yönündeydi. Danilo Şef''in annesinin ani bilinç kaybı yaşamasından dolayı çevresindekilerin panik olduğu ve şefe durumu hemen bildirdikleri gelen ilk bilgiler arasında. Yaşanan bu durumun ardından edinilen bilgilere göre Danilo Şef''in annesinin durumu şu anda iyi.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında da Danilo Şef''in tekrar yarışmaya döndüğü görülürken bir başka tahlisiz olay yaşadığı ekranlara yansıdı. Danilo Şef''in, Mehmet Şef''ten rica ederek ''sağlıkçı çağırır mısın'' dediği görülüyor. İleri ki sahnelerden anlaşıldığı kadarı ile Danilo Şef''in sırtına yağ sıçrıyor.

İlgili Haberler