Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel gelinlik giydi

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel gelinlik giydi
FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel, Kerem Bürsin ile başrolleri paylaştığı dizinin setinden yaptığı paylaşımlarına bir yenisini ekledi

Son dönemin parlayan yıldızlarından Hande Erçel, Fox TV''de yayınlanan dizisi Sen Çal Kapımı''yla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. 

Instagram hesabında yaklaşık 20 milyon takipçisi bulunan Erçel, günlük hayatından kesitleri hayranlarının beğenisine sunmayı ihmal etmiyor. 

Sen Çal Kapımı dizisinin setinden de sık sık paylaşım yapan Erçel, son olarak senaryo gereği gelinlik giydiği pozları Instagram hesabından paylaştı. 

27 yaşındaki güzel oyuncunun beyazlar içindeki pozlarına kısa sürede rekor beğeni geldi. Partneri Kerem Bürsin''le aşk yaşadığı konuşulan Erçel''in yeni pozlarına yakışıklı oyuncudan da beğeni geldi. Geçtiğimiz günlerde ikilinin birlikte yaşama kararı aldığı iddiası gündeme gelmiş ancak ünlü isimler bu konu hakkında açıklama yapmamıştı. 

Kerem Bürsin ile Hande Erçel her fırsatta sette çok iyi anlaştıklarını ve yakın arkadaş olduklarını belirtiyor. 

GÖZÜ KAMERA ARKASINDA

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde çekilen eğlenceli bir videoyu da Instagram hesabından paylaştı.