Serenay Sarıkaya'dan 'aşk' cevabı! Umut Evirgen'in ailesi istemedi mi?

Serenay Sarıkaya'dan 'aşk' cevabı! Umut Evirgen'in ailesi istemedi mi?
Son günlerde takıntılı hayranı nedeniyle zor günler yaşayan Serenay Sarıkaya, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Bir süredir işletmeci Umut Evirgen'le aşk yaşadığı yönündeki iddialarla gündeme gelen ünlü oyuncu, Evirgen'in ailesinin kendisini istemediği yönündeki iddialara yanıt verdi. Öte yandan 'Şahmeran' dizisinde başrolü paylaştığı Burak Deniz'in aracının Sarıkaya'nın evinin önünde görüntülenmesi, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi. Deniz, iddialara noktayı koydu.

Dijital platformda yayınlanacak ''Şahmeran'' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya, önceki gün Arnavutköy''de görüntülendi. Güzel oyuncu, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"ŞAN DERSİNE GELDİM" 

''Alice'' müzikali için şan dersi almaya geldiğini söyleyen oyuncu, "Bugün biraz kısa tutalım, geç kaldım. Her şey yolunda şan dersine geldim, çalışıyorum" dedi. Provalar sırasında sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar hatırlatılınca oyuncu, "Evet, herkes çok heyecanlı" dedi.

TAKINTILI HAYRAN KABUSU

Aracına yapılan saldırı sonrası durumu sorulan oyuncu, "İyiyim daha iyiyim çok şükür. Şimdilik hastanede üç hafta kadar orada. Sonrası için elimizden geleni yapıyoruz, takip edeceğiz" dedi.

"Saldırıyı yapan kişinin ailesi tarafından bir özür geldi mi?" sorularına Serenay Sarıkaya, "Yok. Ben zaten tanımıyorum, hiç öyle bir şey olmadı" dedi.

EVİNİ DEĞİŞTİRECEK 

"Evinizi değiştirmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna Sarıkaya, "Evimi değiştirmek için bir sürü farklı sebeplerim de var, tahmin edersiniz. Düşünüyorum tabii ki ama çok kısa bir sürede olur mu, bilmiyorum" cevabını verdi.

SERENAY''DAN ''EVİRGEN'' CEVABI 

Umut Evirgen''le aşk iddialarına ilk kez cevap veren güzel oyuncu, Evirgen''in ailesinin kendisini istemediği haberlerinin hatırlatılması üzerine konuştu.

Sarıkaya, "O haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Bu konularla ilgili hakikaten konuşmayı sevmiyorum. Çıkan hiçbir şeyle ilgili haberim yok. Umut çok uzun zamandır yakından tanıdığım sizin de bildiğiniz çok uzun zamandır arkadaşım, böyle" diye konuştu.

BURAK DENİZ''LE AŞK MI YAŞIYOR? 

''Şahmeran'' dizisinde başrolü paylaştığı Burak Deniz''in aracının Sarıkaya''nın evinin önünde görüntülenmesi, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi.

Evden çıkan Deniz, "Yaşadıklarından sonra, ''Geçmiş olsun'' demek için geldim" dedi. Oyuncu, aşk sorularına, "Yok öyle bir şey” diye cevapladı.