Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın yeni teknik direktör için sinyali verdi. Gece yarısı heyecanlandıran paylaşım

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Serhat Akın yeni teknik direktör için sinyali verdi. Gece yarısı heyecanlandıran paylaşım
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Sarı Lacivertli ekibin görüştüğü teknik direktör Joachim Löw konusunda heyecan yarattı.

Gece yarısı heyecanlandıran paylaşım

Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra maçlara Zeki Murat Göle yönetiminde çıkan Fenerbahçe''de hoca arayışlarında sona yavaş yavaş sona gelindi.

Başkan Ali Koç''un, Alman çalıştırıcı Joachim Löw ile anlaşma noktasına geldiği iddia edildi. Fenerbahçe''nin eski futbolcusu Serhat Akın, gece yaptığı bir paylaşımla Joachim Löw ile ilgili heyecan yarattı.

GECE YARISI PAYLAŞTI

Gece saatlerinde paylaşımda bulunan Akın; "I #Löw you Fenerbahçe" yazdı. Serhat Akın''ın bu paylaşımı, Löw''ün yeni teknik direktör olabileceği yönünde yorumlandı ve taraftarı heyecana soktu.

Teknik direktör arayışını büyük bir gizlilik içinde sürdüren başkan Ali Koç ve yönetiminin, yeni hocayı yarın açıklaması bekleniyor.

SLAVEN BILIC BEKLEMEDE

Öte yandan Sarı Lacivertliler. Löw''den gelecek olası olumsuz bir haberde rotasını Slaven Bilic''e çevirecek. Kanarya''nın gündeminde olan Hırvat teknik adam, Ocak 2021’den bu yana çalıştırdığı Çin’in Beijing Guoan Kulübü ile olan sözleşmesini karşılıklı feshederek boşta kaldı.