Seslerini duyuramayan öğretmenler böyle isyan etti, “Yata yata para kazanıyorsunuz” yorumları yapılmıştı

Seslerini duyuramayan öğretmenler böyle isyan etti, “Yata yata para kazanıyorsunuz” yorumları yapılmıştı
Korona virüs salgını nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitimi 21 Eylül sonrasına ertelerken 24-28 Ağustos tarihleri arasında öğretmenleri seminerler için okullarda eğitime çağırdı. Karara tepki gösteren öğretmenlere “çalışmaktan kaçıyorlar” yorumu yapılmasına tepki gösteren öğretmenler “Çalışmaktan kaçmıyoruz. Mantıklı bir açıklama bekliyoruz” dedi.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Milli Eğitim Bakanlığı korona virüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitimleri 21 Eylül sonrasına erteledi. Ancak aynı kararda bakanlık 24-28 Ağustos tarihleri arasında seminerlerin okullarda gerçekleştirileceği açıklanırken öğretmenler bağlı bulundukları okullara eğitime çağrıldı.

TEPKİLER DEVAM EDİYOR

Bu karara tepkilerini sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dile getiren öğretmenler, Bakan Ziya Selçuk’tan ya da bakanlıktan bu konuda herhangi bir açıklama gelmemesi üzerine tepkilerini sürdürmeye devam ediyor.

“BİZ ÇALIŞMAKTAN KAÇMIYORUZ”

Öğretmenlerin tepkileri bazı vatandaşlar tarafından “çalışmaktan kaçıyorlar”, “yattıkları yerden para kazanıyorlar” yorumlarına neden olurken bu yorumlara da tepki gösteren öğretmenler, “Biz çalışmaktan kaçmıyoruz. Sadece korona virüs vakalarında artışın yaşandığı bir dönemde böyle bir karar neden alınıyor. Bu konuda açıklama bekliyoruz” dedi.

İşte o tepkilerden bazıları:

ogretmen-seminer-tepki3.jpgogretmen-seminer-tepki4.jpg

ogretmen-seminer-tepki13-001.jpgogretmen-seminer-tepki-002.jpgogretmen-seminer-tepki2-002.jpg

ogretmen-seminer-tepki5.jpgogretmen-seminer-tepki6.jpgogretmen-seminer-tepki7.jpgogretmen-seminer-tepki8.jpgogretmen-seminer-tepki9.jpgogretmen-seminer-tepki10.jpg

ogretmen-seminer-tepki11.jpgogretmen-seminer-tepki12.jpg

İlgili Haberler