Show TV’deki Güldür Güldür’de müthiş skeç. İnanılmaz ama ekonomiyi yerden yere vurdular. İlk kez ekonomik gidişat böyle eleştirildi

Show TV’deki Güldür Güldür’de müthiş skeç. İnanılmaz ama ekonomiyi yerden yere vurdular. İlk kez ekonomik gidişat böyle eleştirildi
Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’da iktidarın medyada baskısını anlattığı ‘Sadece Ekonomi’ isimli skeç büyük beğeniyle karşılandı. Söz konusu programda ekonomik gidişat ele alınırken katılımcıların görüşlerini ifade etmekte zorlandığı ve bundan ötürü sürekli konuşma sırasını birbirine verdikleri görüldü.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’da bu hafta skeç konusu Türkiye’deki medya ve oluşan baskı oldu. Sevilen eğlence programında ekonomik gidişat ve bu durum hakkında görüşlerini ifade eden yorumcuların görüşlerini ifade etmemek için yoğun çaba harcadıkları ele alındı.

Söz konusu skeç sosyal medyada da büyük ilgiyle karşılandı.

ADETA ECEL TERLERİ DÖKTÜLER

Skeçte, ele alınan ‘Sadece Ekonomi’ programında katılımcıların görüşlerini ifade edemediği ve adeta ecel terleri döktüğü görüldü. Öte yandan, programa bağlanan bir yetkilinin sanki bir emir alıyormuş ve cevap gelmemiş gibi ‘Tünele giriyorum. Telefon çekmiyor’ ifadesi ise dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler