Sibel Can ve Hakan Altun’un programı Şarkılar Bizi Söyler başladı mı

Sibel Can ve Hakan Altun’un programı Şarkılar Bizi Söyler başladı mı
Sibel Can ve Hakan Altun Şarkılar Bizi Söyler programıyla ekrana geri dönüyor. Kanal D’ de yeni başlayan Şarkılar Bizi Söyler programıyla Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya gelecek. Sibel Can ve Hakan Altun’un programı Şarkılar Bizi Söyler başladı mı? ? Hakan Altun ve Sibel Can’ın programı nedir? Sorularının cevabı ve tüm detaylar…

Fantazi ve arabesk dünyasının sevilen isimlerinden Hakan Altun ve ünlü şarkıcı Sibel Can Şarkılar Bizi Söyler programıyla en sevilen şarkıları ekranlara taşıyacak. Programın tanıtımının yapılmasıyla beraber Hakan Altun ve Sibel Can da izleyiciler tarafından heyecanla takip edilmeye başlandı. İşte Sibel Can ve Hakan Altun’un programı hakkındaki her şey…

SİBEL CAN VE HAKAN ALTUN’UN PROGRAMI ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BAŞLADI MI?

Sibel Can ve Hakan Altun’un sunacağı Şarkılar Bizi Söyler programı 25 Şubat Perşembe (dün) günü ekranlara geldi. Sevilen şarkıcılar Hakan Altun ve Sibel Can göz kamaştıran programı Müslüm Gürses’in sevilen ve unutulmayan şarkılarıyla gündeme bomba gibi düştü.

HAKAN ALTUN VE SİBEL CAN’IN PROGRAMI NEDİR?

Hakan Altun ve Sibel Can’ın sunacağı Şarkılar Bizi Söyler porgramı birbirinden ünlü konuklarla her Perşembe akşamı izleyicilere unutulmaz anların yaşatacak.

Şarkılar Bizi Söyler programı, sevilen şarkılar, görkemli bir orkestra eşliğinde Türk müziğinin buğulu sesi Sibel Can ve sesiyle büyüleyen Hakan Altun’un yorumuyla hayat bulacak; klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici de Sibel Can ve Hakan Altun’a eşlik edecek.