Sıcaklıklar yükselecek

Sıcaklıklar yükselecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı verilere göre yurt genelinde hava durumunun mevsim normallerinde olacağı, Marmara Bölgesinde sis ve pus hadisesinin beklediğini açıkladı. İstanbul’da ise sıcaklıklar yükselecek.

Sıcaklıklar yükselecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Zonguldak, Bartın, Giresun, Ordu, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimleri ve Samsun'un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin'in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile sabah saatlerinde batı bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 15 DERECEYİ GÖRECEK

İstanbul için açıklanan 5 günlük değerlere göre ise hafta sonu yağmur beklenirken, en yüksek sıcaklık 5 Mart Salı günü yaşanacak. En düşük sıcaklık ise 4 Mart gecesi yaşanması bekleniyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan beş günlük veriler.

1 Mart Cuma: İstanbul'da Mart ayının ilk günü hava açık. Sıcaklık en yüksek 14 derece, en düşük 6 derece. Nem oranı yüzde 71-88 arası. Rüzgar saatte 34 km hızda esmesi tahmin ediliyor.

2 Mart Cumartesi: Hafta sonu İstanbul'da yağış etkisini göstermesi tahmin edilirken, sıcaklık gündüz 13 derece, gece 8 derece. Nem oranı yüzde 80-90 arası. Rüzgar saatte 28 km hızda esmesi bekleniyor.

3 Mart Pazar: Pazar günü İstanbul'da hava açık, yağmur beklenmiyor. Sıcaklık 4-9 derece arasında. Rüzgar saatte 28 km hızda esmesi tahmin ediliyor.

4 Mart Pazartesi: İstanbul'da Pazartesi günü hava açıkken, az bulutlu olması tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık 8 derece, en düşük sıcaklık 2 derece. Nem oranı yüzde 59-73 arası. Rüzgar saatte 14 km hızda esmesi bekleniyor.

5 Mart Salı: Salı günü İstanbul'da hava açıkken, sıcaklık gündüz 15 dereceye kadar çıkıyor. Gece sıcaklık 4 derece. Nem oranı yüzde 64-76 oranında. Rüzgar saatte 34 km hızda esmesi tahmin ediliyor.