Siirt Belediye Başkanlığı 100 personel alacak

Siirt Belediye Başkanlığı 100 personel alacak
Siirt Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ilkokul mezunu 100 personel alınacak.

İŞKUR internet sitesinde yayınlanan ilana göre Siirt Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ilkokul mezunu 10 unvanda 100 personel alınacak.

Adaylar başvurularını 25 Şubat 2022 tarihi mesai bitimine (17:00) kadar Kızlar Tepesi Sosyal Tesisi adresine yapacaklar.

20 Silahlı Güvenlik Görevlisi, 8 Garson, 4 Satış Personeli, 3 Bulaşıkçı, 3 Barista, 2 Oyun parkı Görevlisi, 1 Muhasebe Meslek Elemanı, 10 Kasap, 9 Temizlik Görevlisi ve 8 Mutfak Görevlisi alınacak.

ARANAN ORTAK NİTELİKLER

Türk vatandaşı olmak, Görevine engel olabilecek hastalığı bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Son 1 yıldır Siirt ilinde ikamet ediyor olmak, Vardiyalı çalışabilecek olmak.

Silahlı Güvenlik Görevlisi alımı için 18 – 30 yaş arasında olmak, En az Lise mezunu olmak, Geçerli güvenlik kimlik kartına sahip olmak, Erkeklerde 167 cm Kadınlarda 162 cm boyunda olmak.

Garson alımı için 18 – 30 yaş arasında olmak, En az Lise tercihen Turizm Otelcilik Önlisans mezunu olmak, Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak.

Satış Personel alımı için 18 – 30 yaş arasında olmak, En az Lise tercihen Önlisans mezunu olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak.

Bulaşıkçı alımı için 18 – 35 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak.

Barista alımı için 18 – 30 yaş arasında olmak, En az Lise tercihen Turizm Otelcilik Önlisans mezunu olmak, Alanında en az 3 yıl deneyimli olmak.

Oyun Parkı Görevlisi alımı için 18 – 30 yaş arasında olmak, En az Spor Yönetimi Önlisans mezunu tercihen BESYO mezunu olmak, Tercihen Dağcılık sertifikasına sahip olmak.

Muhasebe Meslek Elemanı alımı için 18 – 30 yaş arasında olmak, En az İşletme veya Muhasebe Önlisans Tercihen işletme veya muhasebe Lisans mezunu olmak, Alanında en az 2 yıl deneyimli olmak.

Kasap alımı için 18 – 40 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu, yeterli meslek bilgisine sahip olmak, Et ve Et ürünleri veya kasaplık belgesine sahip olmak.

Temizlik Görevlisi alımı için 18 – 35 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak.

Mutfak Görevlisi alımı için 18 – 40 yaş arasında olmak, En az Lise tercihen Gastronomi ve aşçılık Önlisans mezunu olmak, Tercihen alanında en az 3 yıl deneyimli olmak.