Sizce en iyi Milli Takım marşı hangisi

Sizce en iyi Milli Takım marşı hangisi
A Milli Takım'ın Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2020) yolculuğu bugün başlayacak. Turnuva öncesi Ay Yıldızlılar için Mustafa Sandal'ın hazırladığı şarkı beğenilmezken, Kıraç'ın hazırladığı şarkı tepki çekti. Tarkan'ın 2002'deki Dünya Kupası şarkısı ise sosyal medyada yeniden gündeme getirildi. İşte Türkiye için hazırlanan o marşlar...

En iyi şarkı Tarkan’ın olduğu için sadece onu yayınlıyoruz

A Milli Takım için Mustafa Sandal, Derya Uluğ ve Kıraç''ın yaptığı EURO 2020 şarkısı beğenilmedi. Sosyal medyada tepkilerini dile getiren futbolseverler, Tarkan''ın 2002 Dünya Kupası için yaptığı ''Bir oluruz yolunda'' şarkısını paylaştı.

SANDAL BEĞENİLMEDİ

Öncelikle Sandal''ın yayınladığı şarkının havaya sokan bir yanı olmadığını ifade eden taraftarlar, şarkının ''yaz şarkısı''nı andırdığını belirtti.

KIRAÇ TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan Kıraç''ın Türkiye Milli Takımı için yazdığı ve içinde "Sen de askersin, sen de Mehmet''sin" ifadelerinin yer aldığı şarkı, sosyal medyada tepki çekti. Turnuva için daha iyi bir şarkı yazılması gerektiğini ifade eden kullanıcılar, şarkıcıyı eleştiri yağmuruna tuttu.

TARKAN''IN ŞARKISI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Futbolseverler, Tarkan''ın 2002 Dünya Kupası için yaptığı ''Bir oluruz yolunda'' şarkısını paylaşarak, kısa sürede Tarkan’ı sosyal medya gündemine oturttular. Milli Takım için hazırlanmış en iyi şarkı olduğunu belirten futbolseverler, Tarkan''ın ''Bir oluruz yolunda'' şarkısını sosyal medyadan paylaşarak maç havasına girdi.

ŞENOL GÜNEŞ ÇAĞRI YAPMIŞTI

Türkiye Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde Tarkan’ın ‘Bir Oluruz Yolunda’ şarkısının Milli Takım ile özdeşleştiğini belirtmiş ve sanatçıya yeni bir şarkı çağrısı yapmıştı.