Son dakika... Erdoğan'dan Kabine'de değişiklik sinyali

Son dakika... Erdoğan'dan Kabine'de değişiklik sinyali
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Bundan sonra da değişiklikler yapabiliriz. Kabine'de revizyon normaldir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın Kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçti. Adalet Bakanlığı''nda yapılan görev değişikliğe değindi ve yeni değişikliklerin yapılacağının da sinyalini verdi.

İşte Erdoğan''ın Kabine ile ilgili yaptığı açıklama:

KABİNE REVİZYONU YORUMU

Sözlerimin hemen başında Kabinemize yeniden katılan Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ''a tekrar hoşgeldiniz diyorum. Bakanlık vazifesinden affını isteyen Abdulhamit kardeşimize sukünetle yürüttüğü hizmetler için aynı şekilde teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde Kabine üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından belirleniyor. Değişen şartlara göre Kabine''de revizyona gitmemiz doğal bir durum. Bundan sonra da gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz. Milletimizin ülkeyi yönetme sorumluluğu verdiği 2002 Kasım''ından bu yana hayata geçirdiğimiz eser ve hizmetlere de katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. 

İlgili Haberler