Sözcü fotoğraftaki Akşener’i görmedi

Sözcü fotoğraftaki Akşener’i görmedi
Anıtkabir’de gerçekleşen 23 Nisan törenlerine İYİ Parti lideri Meral Akşener de katıldı. Sözcü gazetesinin internet sitesinde manşetten yayınlanan haberde ise kullanılan fotoğrafta Akşener görünmesine rağmen törene Meral Akşener’in katılmadığı yazıldı.

TBMM''nin 101. açılış yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Anıtkabir’de devlet erkanının katıldığı törenle kutlandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir''e geldi. TBMM Başkanı Şentop, Atatürk mozolesine çelenk bıraktı. Ardından Şentop ve devlet erkanı saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu. TBMM Başkanı Şentop, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılmazken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise törene katıldı.

Sözcü gazetesinin internet sitesi ise manşetten verdikleri haber fotoğrafında Meral Akşener görünmesine rağmen metinde törene Akşener’in katılmadığı yazıldı.

HABERİMİZ SONRASI METNİ DÜZELTTİLER

Sözcü gazetesinin internet sitesi haberimiz sonrası yaptıkları hatanın farkına vardı ve haber metnini "Anıtkabir’de bugün düzenlenen 23 Nisan törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise törende yer almadı" şeklinde düzeltti.