Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı kızıştı!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı kızıştı!
Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı kızıştı. Beşiktaş, Sivasspor’u 2-1 yenerek şampiyonluk yarışına dahil oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasının kapanışında Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında 2-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

Burak Yılmaz’ın son dakikalarda attığı frikik golüyle 3 puanın sahibi olan Beşiktaş’ın galibiyeti şampiyonluk yarışını da iyice kızıştırdı.

Haftayı galibiyetle kapatan siyah beyazlılar puanını 56 yaptı ve Galatasaray’ın 3 puan gerisinde Galatasaray’ın arkasında 3.sırada yer aldı. Lider Başakşehir’in puan kaybettiği haftada farkı 6’ya indirin Beşiktaş gelecek hafta İstanbul’da Ankaragücü’nü konuk edecek.

Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk hesapları iyice kızıştı. Beşiktaş’ın da şampiyonluk potasına girmesiyle nefes kesen maçlar oynanacak… İşte kalan maçlar ve zirve yarışındaki ihtimaller…

GALATASARAY MAÇLARINI KAZANIRSA ŞAMPİYON!

Galatasaray kalan 5 maçını kazanması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Sarı-kırmızılılar 33. haftada Medipol Başakşehir’i TT Arena’da konuk edecek. Fatih Terim’in öğrencileri ligin ilk yarısında berabere kaldıkları rakibini yenmesi ve diğer 4 maçını da kazanırsa şampiyon olacak.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA SON DURUM!

1- Başakşehir (62) 2- Galatasaray (59) 3- Beşiktaş (56) 4- Trabzonspor (52) 5- Alanyaspor (41)

BEŞİKTAŞ TÜM MAÇLARINI KAZANIRSA…

Medipol Başakşehir’i yenerek zirve yarışına yeni soluk getiren Beşiktaş Sivas’ı da mağlup ederek zirveyle farkı 6 puana indirdi. Siyah-beyazlıların da önünde deplasmanda Galatasaray derbisi bulunuyor. Şenol Güneş’in öğrencileri, 5 maçını kazanması halinde Başakşehir’in puan kaybetmesi durumuna göre şampiyon da olabilecek.