Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. haftasında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Sporting Lizbon karşısına çıkıyor. Taraftarlarda Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, Sporting Lizbon Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşı karşıya geliyor. Henüz puanı olmayan ve bu sezon taraftarlarına da hayal kırıklığı yaşatan siyah beyazlılar zorlu deplasmanda Sporting Lizbon karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Sporting Lizbon maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

3 Kasım 2021 Çarşamba akşamında Jose Alvalade’de oynanacak ve saat 23.00’da başlayacak Sporting Lizbon Beşiktaş maçı Exxen platformundan canlı yayınlanacak. Taraftarlar ayrıca Sporting Lizbon Beşiktaş maçını şifresiz olarak CBC Sport ekranlarından da takip edebilecek.

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı ne zaman

Grupta oynadığı 3 maçını da kaybederek 0 puanla son sırada yer alan Beşiktaş ilk puanını bu karşılaşmadan çıkarmak ve Avrupa Ligi iddiasını devam ettirmenin peşinde. Grupta sadece Beşiktaş’ı deplasmanda 4-1 ile geçen Sporting Lizbon ise maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi iddiasını devam ettirmenin peşinde.

Sporting Lizbon ile Beşiktaş takımları tarihlerinde daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2’sini Portekiz ekibi kazanırken diğer mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Stat: Jose Alvalade
Tarih: 3 Kasım 2021 Çarşamba
Saat: 23.00
Yayın: Exxen, CBC Sport

CBC Sport şifresiz nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC''i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500