Sporting Lizbon-Beşiktaş maçının ilk 11'leri belli oldu

Sporting Lizbon-Beşiktaş maçının ilk 11'leri belli oldu
Beşiktaş, Sporting Lizbon deplasmanında... Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı ilk 3 maçı kaybeden Beşiktaş, Sporting deplasmanında şeytanın bacağını kırmak istiyor. Sporting Lizbon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, haberimizde. Sporting Lizbon-Beşiktaş maçı 11'leri belli oldu.

Sporting Lizbon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu

Şampiyonlar Ligi''ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş , C Grubu 4. maçında Sporting Lizbon''a konuk olacak. Borussia Dortmund’a 2-1, Ajax’a 2-0, Sporting Lizbon’a da 4-1 mağlup olan Sergen Yalçın yönetimindeki Kara Kartal, Avrupa Ligi’ne gitme iddiasını sürdürmek için Sporting deplasmanında şeytanın bacağını kırmak istiyor. Grubunda oynadığı 3 maçı da kaybeden ve henüz puanı bulunmayan Beşiktaş, son sırada yer alıyor. Ajax’a 5-1, Borussia Dortmund’a 1-0 kaybeden ve tek galibiyetini Beşiktaş karşısında 4-1’lik skorla alan Sporting ise 3. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş maçı saat kaçta? Sporting Lizbon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün oynanacak Sporting-Beşiktaş maçını Rus hakem Sergei Karasev yönetecek. TSİ 23.00’te başlayacak ve Exxen''den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi yenicaggazetesi.com.tr''de olacak.

Sporting Lizbon-Beşiktaş 11''ler:

Sporting Lizbon: Adan, Feddal, Coates, Inacio, Reis, Palhinha, Matheus, Porro, Gonçalves, Sarabia, Paulinho.

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Rıdvan, Mehmet Topal, Josef, Atiba, Ghezzal, Kenan, Larin

KARA KARTAL''DA 6 EKSİK

Portekiz’e 20 kişilik kafileyle giden Siyah-Beyazlı ekipte, sakatlıkları bulunan Domagoj Vida, Georges-Kevin N’Koudou, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Valentin Rosier de kadroya dahil edilmedi. Ek olarak ismi Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmeyen Güven Yalçın da Kara Kartal’ın bu geceki zorlu mücadelesinde süre alamayacak. Sakatlar ve Güven’le birlikte eksik sayısı 6’yı buldu.

GÖZLER ALEX TEİCEİRA''DA

Kara Kartal’ın Brezilyalı süperstarı Alex Teixeira; Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi’nin yokluğunda takımın en önemli ismi olarak Sporting karşısına çıkacak. Sambacı, hücum hattında görev yapacak Kenan Karaman ve Cyle Larin ikilisini orta saha hattından destekleyecek. Teknik ekipten sık sık rakip kaleye şut emri alan Teixeira, duran toplarda da meşin yuvarlağın başında olacak. Alex’le birlikte Rachid Ghezzal da Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda takımın kaderini belirleyecek mücadelede ceza alanına yakın oynayıp skor yaratma peşinde olacak.

LARİN''E BÜYÜK GÖREV

Kara Kartal’ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, geçen sezon ortaya koyduğu etkili futbolla Beşiktaş’a çifte şampiyonluk için önemli katkı yapmıştı. Tecrübeli futbolcu, bu dönem ise beklenen görüntünün uzağında bir form grafiği sergiledi. Galatasaray derbisinde attığı 2 golle takıma galibiyeti getirerek yıldızını parlatsa da Hatay karşısındaki oyunuyla yine beklentilerin altında kalan Larin, bu gece Sporting’le oynanacak karşılaşmada takımın en önemli hücum silahı olacak. Michy Batshuayi’nin sakatlığı, Güven Yalçın’ın da Avrupa listesinde olmaması sebebiyle hücum hattındaki yük, Larin’in üzerinde olacak.