Suriyeli havalı tüfekle kedi vurdu, komşusu ihbar etti

Suriyeli havalı tüfekle kedi vurdu, komşusu ihbar etti
Antalya Kepez'de Suriyeli komşusunun havalı tüfekle bir kediyi vurduğunu gören vatandaş, zanlıyı polise teslim etti. İyileşme şansı olmayan kedinin ise veteriner hekim tarafından uyutulduğu öğrenildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde skandal bir olay yaşandı.

Havalı tüfekle kuş avlayan Suriyeli komşusunun bir kediyi de vurduğuna şahit olan vatandaş, önce silaha el koydu ardından da zanlıyı polise ihbar etti.

Manavgat TV'nin haberine göre, Baraj Mahallesinde sokak kedisini havalı av tüfeği ile vurdukları iddia edilen Suriyeli şahıslarla bir vatandaş arasında tartışma yaşandı. Kameraya yansıyan görüntülerde bir vatandaş, sokak kedisinin tüfek ile vurulduğunu ve taklalar attığını, bu şahısları daha önce de defalarca uyardığını belirtiyor. Güvenlik güçlerine haber veren vatandaş, tüfeği şahıslardan alarak ekiplerin gelmesini bekledi.

Alaaddin Tuncer, polise ihbar ettiği Suriyeli komşusundan şikayetçi olurken, zanlı hakkında işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.

KEDİDEN ÜZÜCÜ HABER

Öte yandan veteriner hekimin yaptığı kontrolde kedinin omuriliğinden vurulduğu ve yaşama şansı olmadığı için ötenazi uygulanarak uyutulduğu öğrenildi.