Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Yasin, Acun'u solladı! Danla Bilic'ten bomba paylaşım

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Yasin, Acun'u solladı! Danla Bilic'ten bomba paylaşım
Survivor 2020'nin birincisi belli oldu. Şampiyon Cemal Can Canseven oldu ve gözyaşlarına boğuldu. Survivor'a katılan Yasin, PrimeTime'da 215 gün televizyona çıkarak bir rekora imza attı. Acun Ilıcalı, Yasin'i "Beni geçtin" diyerek tebrik etti. Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşan fenomen Danla Bilic "Kazanamayacağımız savaş yok cemom" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de büyük final gece yarısı gerçekleşti. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Survivor 2020 şampiyonunu açıklamadan önce farkın oldukça yakın olduğunu vurguladı. Ilıcalı, " 2 dakika önce aldığım habere göre oylamada aranızdaki fark yüzde 5'ten az. Turabi ile Merve Aydın arasındaki finalden sonraki en denk mücadele" ifadelerini kullandı.

BARIŞ: VİCDANIM ÇOK RAHAT!

Barış "Sadece ailemizi temsil etmeye gelmiştik ama İstanbul'a gelince anladım ki çok daha büyük bir aile olmuşuz. Benim adım Murat vicdanım çok rahat" dedi.

BÜYÜK LAFLAR ETMEK YERİNE...

Cemal Can "En başından büyük laflar etmek yerine icraat göstermek gerekir dedim. İcraat de gösterdim. Belki tipimden böyle bir şey beklenmiyordu ama ben hayatımda hep benden beklenilmeyen şeyleri başardım" diye konuştu.

SURVIVORDA ŞAMPİYON CEMAL CAN OLDU

Survivor 2020'de şampiyon Cemal Can Canseven oldu ve Cemal Can sonuçlar belli olur olmaz gözyaşlarına boğuldu...

CEMAL CAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Şampiyon olan Cemal Can şu açıklamayı yaptı: "Burada iki kazanan var. Hayalim gerçek oldu. Tek bir şey söyleyeceğim hayallerinizin peşinden gidin. Hayat çok kısa birbirinizin kalbini kırmayın."

DANLA BİLİC'TEN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Yakın arkadaşı Cemal Can'ı her fırsatta destekleyen sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten paylaşım geldi.
Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşan Danla Bilic şu ifadeleri kullandı: "Kazanamayacağımız savaş yok cemom. Bugün geçen sene ilk videomuzu yayınladığımız gündü. Bu sene tarih yazdık diyebilir miyiz hep birlikte." Danla'nın paylaşımı yarım saat içinde 840 binden fazla beğeni aldı.

TEKNEYLE GELDİLER

İstanbul Galataport'ta düzenlenen Survivor 2020 finali öncesi Acun Ilıcalı yarışmacıları sahneye davet etti. Survivor finalistleri Barış ve Cemal Can, final gecesine Bebek'ten kalkan özel tekne ile geldi. Canlı yayında yerlerini alan finalistlerin heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

YASİN, ACUN'U SOLLADI

Acun Ilıcalı, Yasin ile sohbet ettiği anlarda yarışmacıya kırdığı bir rekordan da bahsetti. Önce MasterChef ardından da Survivor'a katılan Yasin, PrimeTime'da 215 gün televizyona çıkarak bir rekora imza attı. Acun Ilıcalı, Yasin'in rekorunu "Benim kanalımda beni geçtin, tebrik ediyorum" diyerek açıkladı.

HADİSE'DEN ÇİKOLATA

'Anlat Bakalım' oyununda Yasin'e çikolata sözü veren Hadise, hediyesini canlı yayına gönderdi. Çikolata paketinin üzerindeki notu Acun Ilıcalı okudu: "Sözüm sözdür, afiyet olsun... Sevgiler, Hadise"

DEMET AKALIN FİNALİ CANLI İZLEDİ

Sıkı bir Survivor takipçisi olan Demet Akalın, finali eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte izledi. Akalın, final geceside çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı.

ŞAMPİYON NE KADAR ALACAK?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da geçtiğimiz yıl birincisinin ödülü 500 bin TL olmuştu. Henüz bul yıl verilecek ödül ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu yıl da 500 bin TL ödül verilmesi bekleniyor.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Survivor Cemal Can Canseven'in kendisinden 9 yaş büyük, "küçük annem" dediği bir ablası var.Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

5-328.jpg4-590.jpg3-973.jpg2-20200715091638.jpg1-20200715091638.jpg