Ada konseyinde diskalifiye gerilimi. Kaderleri Acun Ilıcalı'nın iki dudağı arasında

Ada konseyinde diskalifiye gerilimi. Kaderleri Acun Ilıcalı'nın iki dudağı arasında
Survivor 2021’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün ekrana gelmesi planlanan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler hem ödül hem de dokunulmazlık oyunu için yarışıyor. Ada konseyinde ise geçtiğimiz günlerde Çağrı tarafından yapılan hareket üzerine Acun Ilıcalı’nın Çağrı’yı uyarması ve “O hareket hiç hoş bir hareket farkındasın değil mi? Yarışma kuralları var sen sinirini burada deşarj etme” sözleri akıllara “Çağrı diskalifiye mi olacak?” sorusunu getirdi.

Milliyet’in haberine göre, Yayınlanan fragmanda Çağrı ve Öykü arasında gerginlik yaşanıyor.

Birbirlerini uzun zamandır tanıyan ikili arasında yaşanan tartışma takıma da yansıyor. “Benim 3, 3.5 ay burada kalmam gerekiyor arkadaşlar deyip 1.5 ay şuradan kalkmadın Çağrı, bir tane bir şey yapmadın” diyen Öykü ve Çağrı arasında tartışma başlıyor.

Takıma yansıyan gerginlikten Doğan ve Barış da nasibini alıyor. Adada yaşanan gerginlik ödül oyununa da sıçrıyor. Sergen ve İsmail arasında oyun sırasında ufak bir atışma yaşanıyor.

Batuhan ise oyun kaybettiği için sinirlerine hakim olamıyor. Fakat en alıcı nokta konsey oluyor.

KONSEYDE ACUN''DAN UYARI

Dokunulmazlık oyunu sonrası ise yarışmacılar konseye geliyor. Bir eleme adayının çıkacağı konseyde geçtiğimiz günlerde Çağrı''nın yaptığı hareket damga vuruyor.

“Sahte bir kabadayılık diyen” Çağrı daha sonra Acun Ilıcalı''dan uyarı alıyor.

Fragmanda, “O hareket hiç hoş bir hareket farkındasın değil mi?” diyen Ilıcalı, “Yarışma kuralları var sen sinirini burada deşarj etme” diyerek açıklama yapıyor.

Yapılan bu uyarı ise akıllara “Çağrı diskalifiye mi olacak?” sorusunu getirdi.

SON BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Survivor ekrana gelen son bölümde Doğan ve Dora arasında gerginlik yaşanmıştı. Daha sonra araya takım arkadaşları girmiş Çağrı, Poyraz''ın eline vurmuştu.

İlgili Haberler