Survivor şampiyonu İsmail'in kazandığı para şok etti

Survivor şampiyonu İsmail'in kazandığı para şok etti
Survivor 2021 yarışmasında şampiyon olan İsmail Balaban, 500 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. "Arkadaşına Sorduk" oyununu kazanan Dora ise jeep Kompass marka araç kazandı. Aracın değerinin 459 bin TL ile 799 bin TL arasında olduğu belirtildi. Yarışmada birinci olan İsmail'in kazandığı ödül Dora ile kıyaslanınca az bulundu.

Survivor şampiyonu İsmail'in kazandığı para şok etti

Survivor yarışması heyecan dolu bir final ile 2021''i noktaladı. İsmail Balaban''ın kazandığı Survivor yarışmasında izleyenlerin birincinin ne kadar ödül kazandığını merak ediyorlardı. Geçtiğimiz yıl yapılan açıklamalarda Survivor şampiyonu 500 bin TL''lik ödül kazanmıştı. Bu yıl da ödülde bir değişiklik olmadı ve Survivor birincisi 500 bin TL değerindeki ödülünde sahibi olmuş oldu.

Araba ödülü için "Arkadaşına Sorduk " oyunu oynandı. Yarışmacılar arkadaşlarının kendileri hakkında yaptığı yorumları tahmin etmeye çalıştı. En çok doğru cevabı veren yarışması Dora oldu ve Jeep Kompass marka arabayı kazandı. Aracın fiyatı en düşük fiyatı 459 bin 900 TL ile 799 bin 400 TL''den satılıyor.

İsmail Balaban ile Dora''nın ödülünü kıyaslayanlar "Dora ''Arkadaşına sorduk'' onunda birinci oldu ve en ucuzu 459 bin TL olan aracın sahibi oldu. Tüm rakiplerini eleyerek birinci olan İsmail Balaban ise 500 bin TL ödül aldı. Dora''nın aracını sponsor vermiş olabilir ama bu işten karlı Dora çıktı" yorumunu yaptılar.

İlgili Haberler