Yoga eğitmeni Nihan Yönel'den sınırları zorlayan fotoğraflar

Yoga eğitmeni Nihan Yönel'den sınırları zorlayan  fotoğraflar
Survivor All Star 2022 sezonu, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. 2020 yılında katıldığı Survivor'a yeniden dahil olan eski futbolcu Sercan Yıldırım, adaya gelmeden kısa bir süre önce Nihan Yönel ile dünyaevine girmişti. Eşi Sercan Yıldırım ile aşk pozunu paylaşan Nihan Yönel, güzelliğiyle dikkat çekti.

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, yoga eğitmeni Nihan Yönel ile geçtiğimiz Aralık 2021’de dünya evine girmişti. Bursa’da düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katılmıştı.

Survivor All Star 2022 sezonunda Ünlüler takımında yarışan Sercan Yıldırım, eşi Nihan Yönel''i çok özlediğini her fırsatta dile getiriyor.

 

İddialı yarışmacının eşi merak konusu oldu. Ege Üniversitesi''ni bitiren 25 yaşındaki Nihan Yönel, İzmir''de yoga eğitimi aldı.

Bursa''da kendine ait bir yoga stüdyosunda eğitmenlik yapan Nihan Yönel, iddialı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor

 

Duru güzelliğiyle beğeni toplayan Nihan Yönel, eşi Sercan Yıldırım ile mutluluk pozlarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor. Nihan Yönel, son olarak eşi Sercan Yıldırım ile aşk pozunu paylaştı..

 

Hayatını yogaya adayan Nihan Yönel, sınırları zorladığı anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler