Survivor Türkiye Yunanistan'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan'da ödül oyununu kim kazandı?
Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının 4 Şubat Pazartesi yayınlanan 3. bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Zıpkın ödülünü kim kazandı işte detaylar.

Survivor Türkiye-Yunanistan üçüncü bölümde takımlar ödül oyununda karşı karşıya geldi. Takımlar olta ödülünü kazanmak için mücadele ettiler. Peki, ödülü hangi takım kazandı? İşte detaylar. 

SURVIVOR'DA ZIPKIN ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI

Survivor 2019'a hızlı başlayan Türk takımı, iki günde bir ödül ve iki dokunulmazlık oyununu kazanmayı başarmıştı. Ancak son bölümdeki zıpkın ödüllü yarışmada Yunanistan takımı farklı bir skorla kazandı. Türk takımını 10-4 yenen Yunan takımı zıpkın ve olta takımının ödülünün sahibi oldu.

SEMBOL OYUNUNU KİMLER KAZANDI

Survivor 2019'da Kıbrıs için büyük avantaj sağlayacak sembol ödününü kazanmak için her iki takımdan da yarışmacılar bireysel olarak büyük mücadele verdi. Türk takımından bu hafta bayanlarda Seda sembolü kazanırken erkeklerde ise Hakan kazandı. Sembolü kazanan isimlerin ödülü, son teknoloji ürünlerinden biri olan drone oldu.

SURVIVOR 2019'DA İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

Survivor Türkiye Yunanistan'da iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Yunan takımı 3 eleme adayı çıkardı. Survivor Türkiye-Yunanistan ikinci bölümde gerçekleşen konseyde dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımında bireysel dokunulmazlığın sahibi olan isimler ikinci ve üçüncü eleme adaylarını belirledi.