Survivor yarışmacıları, Sema ve Seda kardeşlerin arasında ne var?

Survivor yarışmacıları, Sema ve Seda kardeşlerin arasında ne var?
Survivor Sema'nın yeni bölüm fragmanında yaptığı açıklama izleyicilerin dikkatini çekti. Fragmanda Sema'nın açıklamasından Sema ve Seda'nın diyaloğu ise gözlerden kaçmadı. Sema'nın ada konseyinde yaptığı açıklama Survivor "Sema yarışmayı mı bırakacak?" sorusunu zihinlere getirdi. Peki Survior Sema kimdir, Seda ile arasında ne oldu?

Survivor''da yarış tüm hızıyla devam ediyor. Survivor''ın yeni bölüm fragmanına Sema ile Seda arasındaki diyalog ve Sema''nın ada konseyinde yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Peki Survivor Sema yarışmayı mı bırakacak? 

Bu gece yayınlanacak olan bölümün fragmanın''da  gönüllüler takımından Seda, çığlık atarak kolunu tutuyor. Ünlüler takımındaki Sema''da kardeşine ''''Ne oldu'''' diye soruyor. .Seda kardeşine ''''Kolum ağrıyor ne olacak ''''diye cevap veriyor.

 

 

Sonrasında tanıtım fragmanında akşam yapılacak konseyden görüntüler ekrana geliyor ve ünlüler takımından Sema,, Acun IIlıcalı''ya, kardeşinin yaşadığı olayla ilgili olarak, ''''Yarın öbür gün başka şeyler olacak.Bu başka şeyleri benim kaldıracak gücüm yok.Yani kararlarım var bunlarla ilgili olarak'''' diyerek sanki yarışmayı bırakmak istediğinin sinyalini veriyor.

 

 

İlgili Haberler