'Arena’da yeneceğiz'

'Arena’da yeneceğiz'
'Arena’da yeneceğiz'

İstanbul BŞB karşısında attığı gol ile galibiyetin mimarı olan Bekir, sıranın derbiye geldiğini söyledi. Fenerbahçe’nin sa

İstanbul BŞB karşısında attığı gol ile galibiyetin mimarı olan Bekir, sıranın derbiye geldiğini söyledi. Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu “ Daha önce yaptığımız gibi Arena’da galip geleceğiz” dedi.
Fenerbahçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atan Bekir İrtegün hafta sonu oynanacak Galaatsaray derbisini değerlendirdi. Sarı-lacivertli takımın performansını değerlendiren Bekir İrtegün, “Bütün takım halinde yorulduk; çok istedik. Kendi aramızda da konuşuyoruz; iki kişi bile oyundan düşse çok yoruluyoruz. Yeter ki dağılmayalım. Maçları gol yesek bile çevirebiliyoruz. Şimdi kupa maçını geçip dünya derbisine moralli hazırlanmak istiyoruz” diye konuştu. Sarı-lacivertli futbolcu, “Derbi zorlu olacak. Atmosferi güzel olacak. Zorluklar bazen güzeldir. Böyle derbiler futbolcular için şanstır. Biz takım halinde elimizdeki şansı güzel değerlendirmek istiyoruz. Kupaya ve Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız. Böylesine maçlarda psikoloji her zaman daha önemlidir. Daha önce defalarca yaptığımız gibi inşallah Arena’dan yine galibiyetle döneceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Takım oyunu önemli
Performansındaki yükselişle ilgili konuşan Fenerbahçeli futbolcu, savunma oyuncularının takım iyi olduğunda iyi göründüğünü vurgulayarak, “Bireysel hata olmadığı sürece takım iyi oynadığı sürece savunma oyuncuları iyi oynar. Bir 10 numara, bir forvet pozisyonunda, asist yapan pozisyonda değiliz. Öyle olsak kötü oynadığımız maçta bile bir gol bir asistle günü kurtarabiliriz. Bu anlamda benim iyi oyunum takım arkadaşlarıma bağlı. Bu çıkışım da takım arkadaşlarım sayesinde. Attığım goller özgüven veriyor. Takımıma böyle fayda sağladığım için çok mutluyum. Galibiyet golü olması bu mutluluğu ikiye katlıyor. Şu ara takımda kimin gol attığı önemli değil. Kazanalım da kim atıyorsa atsın” şeklinde konuştu.