Tek gecelik ilişki yaşadığı adamdan hamile kalan kadın, bebeği aldırmayınca dehşeti yaşadı

Tek gecelik ilişki yaşadığı adamdan hamile kalan kadın, bebeği aldırmayınca dehşeti yaşadı
Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde meydana gelen olayda Ellen Priscila Ferreira da Silva adlı kadın, tek gecelik ilişki sonucu hamile kaldığı uyuşturucu satıcından olan bebeği aldırmak istemeyince, bebeğin babası tarafından yakılarak öldürüldü.

Brezilya'da feci bir olay meydana geldi. New York Post'ta yer alan habere göre Ellen Priscila Ferreira da Silva isimli kadın, uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen adam ile yaşadığı tek gecelik ilişki sonucu hamile kaldı. 

kadin-020.jpg

Genç kadın hamileliğinin dördüncü ayına girdiğinde, bebeğin babasından 'çocuğu aldıralım' teklifi geldi. Ancak genç kadın, adamın teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine sinir krizi geçirdiği öğrenilen şahsın genç kadına telefonda ağır sözler sarf ettiği öğrenildi. 

adam-009.jpg

Genç kadınının bebeği aldırmama konusundaki ısrarı devam edince sinirlenen adamın,  yaşları 19 , 35 ve 36 olan iki kişiyi yanına alıp Ellen ve 39 yaşındaki arkadaşı Ely Carlos dos Santos'u kendi araçları ile kaçırdı. 

yakma.jpg

Boş bir arazide çiftin elleri ve kollarını arabaya bağlayıp arabanın üzerine benzin döküp yaktılar. Aileler Ellen ve arkadaşının kimliklerini arabadan teşhis etti.

Olayı soruşturan polis ekipleri, Ellen ve arkadaşının ilk bulgulara göre evli erkeğin kürtaj teklifini kabul etmemesi sonucu öldürüldüğünü ama çiftin uyuşturucu kaçakçısına olan borçları yüzünden öldürülme ihmali de olabileceğini söyledi.

Kaynak: New York Post