Trabzonspor’a Nazilli morali: 0-2

Trabzonspor’a Nazilli morali: 0-2
Süper Lig’de bir türlü istikrarı sağlayamayan ve son maçında Rize’de fark yiyen Trabzonspor, Nazilli Belediyespor’u deplasmanda 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara iyi bir başlangıç yaptı

Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan ve Emre Kalok’un yönettiği maçta kalede Onur’un yerine Uğurcan’a görev veren teknik direktör Sadi Tekelioğlu, sahaya ideale yakın kadroyla çıktı. Maça, Uğurcan- Salih, Doglas, Aykut, Yusuf Erdoğan- Marin, Aytaç, Özer, Okay, Erkan ve N’Doye 11’iyle başlayan ve 2. Lig ekibi karşısında zaman zaman zorlanan bordo-mavili ekip, ilk yarıda gol kaydedemedi. İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, 65. dakikada Erkan’ın pasında N’Doye ile 1-0 öne geçti. 82’de Özer ile bir gol daha bulan bordo mavili takım, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

4 futbolcuya af

Bu arada Trabzonspor’da 4 futbolcuya af çıktı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sezon başında kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Soner, Fatih Atik, İshak ile Serdar Gürler’in, bugünden itibaren takımla çalışmalara başlaması kararı aldığı bildirildi.