Terim'den 3 bölgeye transfer talimatı

Terim'den 3 bölgeye transfer talimatı
Süper Lig'in 12.haftasını 21 puanla 4.sırada tamamlayan Galatasaray'da gözler Ocak ayı transfer dönemine çevrildi. Teknik Direktör Fatih Terim, 3 bölgeye kesin olarak transfer istedi.

TRT Spor''da yer alan habere göre; Süper Lig ekiplerinden Galatasaray''da Fatih Terim''in talimatıyla transfer harekatı başlıyor. Sarı Kırmızılılar, Ocak ayında 3 bölgeye takviye yapıp, transferi kapatacak.

OCAK''TA 3 TAKVİYE

Terim''in, yönetimden sağ bek, ön libero ve forvet talebinde bulunduğu ifade edildi. 68 yaşındaki teknik adam, yönetimle yapacağı toplantıda transfer listesini alternatifleri ile sunacak.

DIGANE İLE YOLLAR AYRILIYOR

Bu sezon forvet oyuncularından beklediği verimi alamayan Galatasaray''da, Diagne ile yolların ayrılabileceği belirtiliyor. Senegalli futbolcunun, Arap kulüplerine satışının gündemde olduğu kaydedildi.

TEKNİK HEYETTEN UYARI

Ayrıca teknik heyetin, son maçlarda gözlenen defans ve bireysel hataları azaltmaya dönük çalışmalar yaptıracağı öğrenilirken, Terim''in, adam adama savunma konusunda futbolcularına bir kez daha uyarıda bulunacağı belirtildi.