Terzi 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? Çağatay Ulusoy’un dizisi Terzi 2. sezonu ne zaman?

Terzi 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? Çağatay Ulusoy’un dizisi Terzi 2. sezonu ne zaman?
Netflix’in yeni yerli yapımı Terzi’de başrolleri Çağatay Ulusoy, Olgun şimşek ve Salih Bademci gibi ünlü oyuncular paylaşıyor. İlk sezonu görücüye çıkan Terzi dizisinin 2. sezonuna dair pek çok ayrıntı merak ediliyor. Peki, Terzi 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? Çağatay Ulusoy’un dizisi Terzi 2. sezonu ne zaman?

Çağatay Ulusoy Netlifx’te yayınlanan yeni dizisi Terzi’yle ekranlara döndü. Netflix’in yeni yerli yapımı olan Terzi’de Olgun Şimşek, Salih Bademci ve Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor. Peki, Terzi 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? Çağatay Ulusoy’un dizisi Terzi 2. sezonu ne zaman?

Netflix yeni yerli yapımı Terzi ile karşımızda. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Olgun Şimşek ve Salih Bademci gibi oyuncuların yer aldığı Terzi dizisinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. İşte çekimleri Kırklareli ve İstanbul’da gerçekleşen Terzi dizisine dair ayrıntılar…

TERZİ KONUSU NEDİR?

Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

terzi-2-sezon-fragmani-n0ko.jpg

TERZİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy - Peyami

Şifanur Gül - Esvet

Olgun Şimşek - Mustafa

Salih Bademci - Dimitri

Berrak Tüzünataç - Cemre

Ece Sükan - Suzi

Engin Şenkan

Evrim Alasya

1683620768-the-tailor-season-2-eq0b.jpg

TERZİ 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Terzi'nin 2. sezon fragmanı yayınlandı.

Dimitri'yle arkadaşlığının bitme noktasına gelmesi, Esvet'in Mustafa'yla evde daha çok zaman geçirmesi ve hayatına giren iki kadın nedeniyle Peyami yeni sorunlarla boğuşur.

kendi-sokugunu-gayet-diken-bir-terzi-enhb.jpg

TERZİ 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix’in yeni dizisi Terzi 2. sezonuyla 28 Temmuz’da izleyiciyle buluşacak.

terzi-2-sezon-onay-ilk-fragman.jpg