Testleri negatif çıktı ama korona onu teslim aldı. Doç.Dr. Hakan Akelma yaşadığı kabusu anlattı

Testleri negatif çıktı ama korona onu teslim aldı. Doç.Dr. Hakan Akelma yaşadığı kabusu anlattı
Diyarbakır'da görev yapan Anestezi ve Yoğun Bakım Uzmanı Yardımcı Doç. Dr. Hakan Akelma, sosyal medya hesabından koronanın tüm belirtilerini gösterdiğini ancak pcr test sonuçlarında korona çıkmadığını ifade etti. Tüm belirtileri gösteren Akelma, korona tedavisine başladığını belirtti.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan Doç. Dr. Hakan Akelma, Twitter hesabından korona sürecini paylaştı. Akelma, 17 Aralık’ta korona belirtileri göstererek yaptırdığı test ve tomografi sonuçlarında anormal bir sonuç olmadığını aktardı. Koronada yaşanan şiddetli kas ağrıları, baş ağrısı, hafif boğaz ağrısı ve iştahsızlık belirtilerini gösteren Akelma, test ve tomografi sonucunda herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını belirtti.

Akelma, 3 gün sonra yaptırdığı ikinci PCR test sonucunun da negatif çıktığını aktardı. Ancak tüm belirtileri gösterdiği için tedaviye başladığını ifade etti. Akelma, hesadından yaptığı paylaşımda, “Çok zor bir hastalık. Kas ve kemik ağrıları çok kötü. Yatakta uygun uyuyacağım pozisyonu bulmakta zorlanıyorum” ifadelerini kullandı.

doktor1.pngdoktor.png