TikTok'ta 1000 takipçisi olanlar: Para kazanmak mümkün

TikTok'ta 1000 takipçisi olanlar: Para kazanmak mümkün
TikTok'ta 1000 ve üzeri takipçisi olanlara Tiktok teşvik ve motivasyon sağlamak amacıyla 'en iyi videolara' özel reklamlar verebileceğini duyurdu.

WebTekno''dan alınan bilgilere göre; YouTube''un tıpkı fenomenlerine sağladığı imkan gibi TikTok da imkan sağladığını duyurdu. 1000 ve üzerinde takipçisi olanlara TikTok, yayınladığı bir blog yazısında ‘TikTok Pulse’ adı verilen özellikten bahsetti. Yazıda TikTok''ta çekilen ''en iyi videoların'' reklamların yanında görünmesine olanak sağlanacağından bahsediliyordu. Yani markaların platformlarda yayınlanan reklamları, bir nevi bizim de reklamımızı yapacak.

Peki bu içerik üreticilerin gelirlerini nasıl mı etkileyecek? Şöyle ki; içerik üreticilerinin videoları en iyi videolar arasında yerini alırsa, yanında yayınlandığı reklamın gelirlerinin bir kısmı içerik üreticilerine aktarılacak. TikTok, bugün yaptığı duyuruyla özelliğin kullanıma açıldığını resmen duyurdu. Özelliğin ilk olarak Amerika''da kullanıma sunulması ve ardından tüm dünyaya yayılması planlanıyordu. Bu sebeple özellik henüz sizde aktif değilse de yakında aktif olacaktır. 

İlgili Haberler