Mustafa Denizli hakim karşısına çıktı

Mustafa Denizli hakim karşısına çıktı
Mustafa Denizli ‘Özel belgede sahtecilik’ suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, hakkında ‘Özel belgede sahtecilik’ iddiasıyla açılan davada hakim karşısına çıktı. Boşanma aşamasında olduğu eşi Evin Elçi Denizli tarafından şikayet edilen Mustafa Denizli iddiaları reddederek, “Böyle bir suçu işleyecek biri değilim” dedi. Bilirkişi raporunda ise; söz konusu imzanın Evin Elçi Denizli’nin el ürünü olmadığı belirtildi.

Sözcü’den Can Özçelik’in haberine göre, Boşanma aşamasında olduğu eşi Evin Elçi'nin “İmzamı taklit ederek dairemizi ipotek ettirdi” şikayeti üzerine hakkında'Özel belgede sahtecilik' iddiasıyla dava açılan Teknik Direktör Mustafa Denizli, hakim karşısına çıktı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada savunma yapan Denizli, hakkındaki suçlamayı kabul etmediğini söyledi.

“BÖYLE BİR SUÇU İŞLEYECEK BİRİ DEĞİLİM”

Denizli, “Damatlarımdan bir tanesinin yaşadığı iş sıkıntısı nedeniyle paraya ihtiyacı olduğunu, tapusu benim adıma kayıtlı olan ancak kendisinin oturduğu daireyi ipotek edip kredi çekmek istediğini söyledi. Ben de buna gerek olmadığını banka hesabım olduğunu söyleyerek kendilerine yardımcı olabileceğimi söyledim. Eşim de bu evi kızımın kullandığını biliyordu. Bu amaçla bankayla görüşmelerim oldu. Böyle bir suçu işleyecek biri değilim” dedi.

“BELGE İLE İPOTEK OLMADI”

Denizli'nin avukatı da imzalı belge ile ipotek yapılmadığını ifade ederek, söz konusu belgedeki imzalara ilişkin bilirkişi raporunun dosyaya sunulduğunu ifade etti. Hazırlanan bilirkişi raporunda da belgede yer alan imzanın Evin Elçi Denizli'ye ait olmadığı belirtildi.