Sosyal medyadan duyurdu. Toygun Atilla medyayı kuşatan soyguncu gazetecileri açıkladı

Sosyal medyadan duyurdu. Toygun Atilla medyayı kuşatan soyguncu gazetecileri açıkladı
Gazeteci Toygun Atilla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığı ortaya çıkan Hadi Özışık’a yönelik bir sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medyadan duyurdu. Toygun Atilla medyayı kuşatan soyguncu gazetecileri açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığına ortaya çıkan Hadi Özışık, gündemde yer tutmaya devam ediyor.

Sosyal medyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile organize suç örgütü lideri Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığına ilişkin video yayınlanan Hadi Özışık, gündemde yer tutmaya devam ediyor.

Son olarak gazeteci Toygun Atilla, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile konuya ilişkin yorumda bulundu.

Atilla paylaşımında, “Belediyelerle iş tutan, mafyanın koynuna giren, siyaset zırhını kuşanınca şövalye olduğunu zanneden, TV’lerde sahiplerinin sesi olanların kuşattığı bir medya, toplumu ve ülkeyi kirletir.” İfadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığı iddia edilen Hadi Özışık, "Yaptıysam şerefsizim" demişti. Bu açıklama üzerine Sedat Peker, Özışık''la yaptığı görüşmenin kaydını yayınladı. Videoları izleyince şaşırdığını belirten Süleyman Soylu ise "İsmimizi kullanarak bir mafya lideriyle bana tuzak kurdular. Suç duyurusunda bulunacağım" şeklinde açıklama yapmıştı.

Sedat Peker''in yayınladığı görüşme kaydında Hadi Özışık, Peker''in YouTube için çektiği videodan adının çıkarılmasını istemiş, "Süleyman Bey''le görüşmeye giden Süleyman Özışık" demişti.

Sedat Peker''in Hadi Özışık''la yaptığı telefon görüşmesini paylaşması sonrası Süleyman Soylu, hem Hadi hem de Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

 

İlgili Haberler