34 yaşındaki anne koronadan hayatını kaybetti. Bebeği sezaryenle aldılar

34 yaşındaki anne koronadan hayatını kaybetti. Bebeği sezaryenle aldılar
Trabzon’da korona virüse yakalanan 6 aylık hamile Müjde Çilingir'in (34) durumunun ağırlaşması üzerine bebeği sezaryen ile alındı. Sezaryenden bir gün sonra hayatını kaybederken, bebek hayata tutundu. Kızlarının cenazesine katılmak için yola çıkan anne ve babasıyla 2 yakınları, içinde bulundukları hafif ticari aracın kamyonetle çarpışması sonucu yaralandı.

34 yaşındaki anne koronadan hayatını kaybetti. Bebeği sezaryenle aldılar anneyi kurtaramadılar

Trabzon''un Vakfıkebir ilçesinde yaşayan 6 aylık hamile Müjde Çilingir, bir süre önce korona virüse yakalandı. Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde tedaviye alınan Çilingir’in sağlık durumu ağırlaşınca, sezaryene karar verdi. Çilingir’in dün sezaryenle karnındaki kız bebeği alındı.

Yoğun bakım servisine alınan genç kadın, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Hayata tutunan bebek ise hastanede gözetim altına alındı. 4 çocuk annesi Çilingir’in vefatı, ailesinin yanı sıra arkadaşlarını hüzne boğdu.

CENAZE YOLUNDA KAZA

Bebeğine sarılamadan yaşamını yitiren Müjde Çilingir''in ailesi, sabah saatlerinde cenaze için ilçeye gitmek üzere kent merkezinden yola çıktı. Ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç, Vakfıkebir-Tonya yolunda bir kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Müjde Çilingir’in babası İsmet Garip, annesi Emine Garip ve akrabaları Ö.F. A. ve C.K. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine gönderilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sebebiyle cenazeye katılamayan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Müjde Çilingir, Vakfıkebir''de toprağa verildi.