Trabzonspor'un konuğu Ankaragücü

Trabzonspor'un konuğu Ankaragücü
Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında Trabzonspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Ligin son 4 haftasında 4 puan toplayarak zirve yarışında yara alan bordo-mavililer, tekrardan bir çıkış yakalamak istiyor. Düşme hattının bir sıra üstünde bulunan sarı-lacivertli takım ise galibiyet alarak orta sıralara çıkmaya çalışacak. Futbolseverler maça dair detayları araştırmaya başladı. Peki Trabzonspor - MKE Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig''in 31.haftasında MKE Ankaragücü''nü ağırlıyor. Futbolseverler mücadelenin ayrıntılarını merak ediyor. İşte iki takımın muhtemel 11''leri ve detaylar...

Son iki maçını kazanamayan bordo mavili ekip 52 puanla 4. sırada yer alıyor. Son haftaların formda takımı Ankaragücü ise 29 puana sahip.

TRABZONSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medical Park Stadı''nda saat 19.00''da başlayacak karşılaşmayı, hakem Zorbay Küçük yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1''den yayınlanacak. Karşılaşmanın skor ve pozisyon takibi ise yenicaggazetesi.com.tr''de sizlerle olacak...

TRABZONSPOR - ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11''LER:

TRABZONSPOR: Uğurcan, Hüseyin, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, A.Parmak, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny.

ANKARAGÜCÜ: Ricardo, Kulusic, Sarlija, Pinto, Atila, Lobzhanidze, Alper, İbrahim, Endri, Börven, Geraldo.

EKSİKLER:

Trabzonspor''da Abdülkadir Ömür ile Norveçli futbolcu Andres Trondsen''in sakatlıkları bulunuyor. Konuk ekip Ankaragücü''nde ise Kitsou kart cezası nedeniyle karşılaşmada yer alamayacak. Alper Potuk ve Lukasik ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.